• Birgit Friedl – Mark Hammer – Jill Jäger – Sylvia Lorek – Ines Omann – Alexandra Pack

SUFO:TROP Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities

Bild


aus der Zusammenfassung:
Der vorliegende Bericht präsentiert Ergebnisse des zweiten Jahres des Global Change Projekts “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. Ziel des Projekts ist es, zu einem nachhaltigeren Lebensmittelkonsum in Österreich über eine Analyse des Nahrungsmittelkonsums, seiner Trends und damit verbundener Umweltfolgen beizutragen. Aufbauend auf diesen Ergebnissen werden mögliche Politikoptionen zur Stärkung nachhaltigen Lebensmittelkonsums diskutiert.
[...]

part of abstract:
This report presents results from the second year of the Global Change project “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. The objectives of the project are to contribute to a transition to more sustainable food consumption in Austria through an improved understanding of food consumption patterns and trends and their direct environmental impacts, to identify and discuss key policy options for enhancing sustainable food.
[...]

Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften
Austrian Academy of Sciences Press
A-1011 Wien, Dr. Ignaz Seipel-Platz 2
Tel. +43-1-515 81/DW 3420, Fax +43-1-515 81/DW 3400
https://verlag.oeaw.ac.at, e-mail: verlag@oeaw.ac.at

Bestellung/Order


Bild
SUFO:TROP Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities


ISBN 978-3-7001-6510-1
Print Edition
ISBN 978-3-7001-6510-1
Online Edition



Send or fax to your local bookseller or to:

Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften
Austrian Academy of Sciences Press
A-1011 Wien, Dr. Ignaz Seipel-Platz 2,
Tel. +43-1-515 81/DW 3420, Fax +43-1-515 81/DW 3400
https://verlag.oeaw.ac.at, e-mail: bestellung.verlag@oeaw.ac.at
UID-Nr.: ATU 16251605, FN 71839x Handelsgericht Wien, DVR: 0096385

Bitte senden Sie mir
Please send me
 
Exemplar(e) der genannten Publikation
copy(ies) of the publication overleaf


NAME


ADRESSE / ADDRESS


ORT / CITY


LAND / COUNTRY


ZAHLUNGSMETHODE / METHOD OF PAYMENT
    Visa     Euro / Master     American Express


NUMMER

Ablaufdatum / Expiry date:  

    I will send a cheque           Vorausrechnung / Send me a proforma invoice
 
DATUM, UNTERSCHRIFT / DATE, SIGNATURE

BANK AUSTRIA CREDITANSTALT, WIEN (IBAN AT04 1100 0006 2280 0100, BIC BKAUATWW), DEUTSCHE BANK MÜNCHEN (IBAN DE16 7007 0024 0238 8270 00, BIC DEUTDEDBMUC)
Bild
  • Birgit Friedl – Mark Hammer – Jill Jäger – Sylvia Lorek – Ines Omann – Alexandra Pack

SUFO:TROP Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities

    X
    BibTEX-Export:

    X
    EndNote/Zotero-Export:

    X
    RIS-Export:

    X 
    Researchgate-Export (COinS)

    Permanent QR-Code

    doi:10.1553/SUFOTROP


    aus der Zusammenfassung:
    Der vorliegende Bericht präsentiert Ergebnisse des zweiten Jahres des Global Change Projekts “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. Ziel des Projekts ist es, zu einem nachhaltigeren Lebensmittelkonsum in Österreich über eine Analyse des Nahrungsmittelkonsums, seiner Trends und damit verbundener Umweltfolgen beizutragen. Aufbauend auf diesen Ergebnissen werden mögliche Politikoptionen zur Stärkung nachhaltigen Lebensmittelkonsums diskutiert.
    [...]

    part of abstract:
    This report presents results from the second year of the Global Change project “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. The objectives of the project are to contribute to a transition to more sustainable food consumption in Austria through an improved understanding of food consumption patterns and trends and their direct environmental impacts, to identify and discuss key policy options for enhancing sustainable food.
    [...]

    Authors

    Details

    Release date:

    2008

    ISBN Print Edition

    978-3-7001-6510-1

    ISBN Online Edition

    978-3-7001-6510-1

    DOI

    10.1553/SUFOTROP

    Pages:

    59 Seiten,