SUFO:TROP Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities
|
Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften Austrian Academy of Sciences Press
A-1011 Wien, Dr. Ignaz Seipel-Platz 2
Tel. +43-1-515 81/DW 3420, Fax +43-1-515 81/DW 3400 https://verlag.oeaw.ac.at, e-mail: verlag@oeaw.ac.at |
|
DATUM, UNTERSCHRIFT / DATE, SIGNATURE
BANK AUSTRIA CREDITANSTALT, WIEN (IBAN AT04 1100 0006 2280 0100, BIC BKAUATWW), DEUTSCHE BANK MÜNCHEN (IBAN DE16 7007 0024 0238 8270 00, BIC DEUTDEDBMUC)
|
aus der Zusammenfassung:
Der vorliegende Bericht präsentiert Ergebnisse des zweiten Jahres des Global Change Projekts
Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities. Ziel des Projekts ist es, zu einem
nachhaltigeren Lebensmittelkonsum in Österreich über eine Analyse des Nahrungsmittelkonsums, seiner
Trends und damit verbundener Umweltfolgen beizutragen. Aufbauend auf diesen Ergebnissen werden
mögliche Politikoptionen zur Stärkung nachhaltigen Lebensmittelkonsums diskutiert.
[...]
part of abstract:
This report presents results from the second year of the Global Change project Sustainable Food
Consumption: Trends and Opportunities. The objectives of the project are to contribute to a transition to
more sustainable food consumption in Austria through an improved understanding of food consumption
patterns and trends and their direct environmental impacts, to identify and discuss key policy options for
enhancing sustainable food.
[...]
2008
978-3-7001-6510-1
978-3-7001-6510-1
59 Seiten,