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Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities

    Birgit Friedl, Mark Hammer, Jill Jäger, Sylvia Lorek, Ines Omann, Alexandra Pack

Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities, pp. 1-59, 2008/07/09

doi: 10.1553/SUFOTROPs1

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doi:10.1553/SUFOTROPs1


aus der Zusammenfassung:
Der vorliegende Bericht präsentiert Ergebnisse des zweiten Jahres des Global Change Projekts “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. Ziel des Projekts ist es, zu einem nachhaltigeren Lebensmittelkonsum in Österreich über eine Analyse des Nahrungsmittelkonsums, seiner Trends und damit verbundener Umweltfolgen beizutragen. Aufbauend auf diesen Ergebnissen werden mögliche Politikoptionen zur Stärkung nachhaltigen Lebensmittelkonsums diskutiert.
[...]

part of abstract:
This report presents results from the second year of the Global Change project “Sustainable Food Consumption: Trends and Opportunities”. The objectives of the project are to contribute to a transition to more sustainable food consumption in Austria through an improved understanding of food consumption patterns and trends and their direct environmental impacts, to identify and discuss key policy options for enhancing sustainable food.
[...]